maanantai 8. heinäkuuta 2013

Tonin höpinät

Pallo on vierinyt jo tänne saakka, joten yritetään jotakin vähän jappasta. Olisin itsekin tehnyt blogin videona, mutta en tiedä miten videot liitetään tällä koneella, liekö joku valmistus virhe tietokoneessa..

Kesä on jo yli puolen välin ja pelit vähenee, mutta onneksi pelejä on vielä riittävästi, koska uskon että meidän nykypelillä meillä ei ole mitään hätää. Mutta ei pesiksestä sen enempää, vaan siirrytään jokavuotiseen perinteeseen Tylli päivään. Päivä aloitettiin vetämällä tuleville kiekkolupauksille muutama pesistunti, josta siirryttiin Nuori Suomi hengellä pelattavaan beach volley otteluun.Ottelu oli erittäin tasainen loppuun asti, jonka tulosta en nyt satu muistamaan. Mutta muutama pelaaja jäi mieleen. Mainittakoon niistä esim. Mika "klyyvari" Laukkanen, Aki "tsemppari" Sutinen ja Joni "rystylämäri" Matikainen. Lämminhenkisen ottelun jälkeen suuntasimme matkanjohtaja Timosen johdolla Tyllin saareen, jossa oli jälleen kerran mahtavat tarjoilut, kiitokset vielä kerran Isännälle ja Emännälle!

Jo legendaariseksi muotoutunut mökkitikka tarjoili tänä vuonna enemmän yllätyksiä kun aikoihin, mainittakoon niistä Hämäläisen pitkään mukana pysyminen ja se että Eko tai Poro ei voittanut. Myöskin ennakkosuosikkina kisaan lähtenyt Antti Olkkonen murtui täysin (kuulemma dartsissa heitetään lähempää...uskoo ken tahtoo). Ilta oli erittäin onnistunut ja muistutti taas miten hienoa joukkue urheilu on, varsinkin näin hemmetin mukavien jätkien kanssa!!!

Sitten siirrytäänkin Hämälaisen antamaan kysymykseen mikä taisi mennä näin: Jos pääsee lajissaan maailman parhaaksi, niin onko silloin hyvä aika lopettaa? Noh, mielestäni lopettamisen ratkaisee motivaatio. Ei väliä oletko maailman paras vai huonoin, niin pitkään kun on paloa pelata, mennään eteenpäin.

Pari pahaa kysymystä seuraavalle blogikirjoittajalle Matti Härköselle...1.Olet kova mies laulamaan, mikä on karaoke bravuurisi? 2.Et päässyt viimeksi joukkueen saunailtaan,onko syy jokin muu kuin se, että kaikki paukut on käytetty jo nuorena?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti