torstai 16. toukokuuta 2013

Syvän ja pinnan puoliväliin

Hyvää iltaa lukijat!

Se on nyt meikäläisen vuoro kokeilla, kuinka runosuoni pulppuaa. Ihan ensimmäiseks voisin vastata Tepin esittämään kysymykseen, 'mistä lempinimet on saanu alkunsa?' 'Murikka' lempinimen on laittanut liikkeelle Hynninen ja se juontaa juurensa HÄJYT-leffasta, jossa päähenkilöinä seikkailivat Antti Karhu ja Jussi Murikka. Lempinimi on ollu käytössä jo tuolta ToPo:n suomaripeleistä lähtien, joissa Hynän kanssa pelattiin: minä keltanokkana ja Hynä vähän kokeneempana. Niissä peleissä/reissuissa on paljon muisteltavaa, esim. se  kuinka vanhemmat jätkät auko nuoremmille päätänsä ja eihän sitä loputtomiin nyt jaksanu kuunnella. Erään Juva vierasmatsin jälkeen sit Hyntti taas jatko perus louskuttamislinjalla ja mie sit kysyin et montas löit tänään?  Sain sit loppumatkan olla rauhassa. Hynä voiskin vastata tuohon kysymykseen, ku kerta seuraavana kirjoitusvuorossa on ;)

'Johtaja' on Kokkosen Pasin käsialaa ja ilmeisesti se liittyy takakentän juttuihin. Lisätietoja tarvittaessa Purrolta.

Huomaa, että sarja-avaus on tosi lähellä, sillä tänään menin Rantakentälle tuntia ennen reenejä ja siitä huolimatta pari kaveria oli ehtinyt ennen meikäläistä paikalle. Ilmeisesti muillakin on kehossa hieman ylimääräistä kihelmöintiä, eikä ihmekkään, sillä puitteet on kunnossa ja edellisestä pelistä kotikentällä on kulunut yli 8 kuukautta. Ollaan joukkeen kanssa päästy muutaman kerran treenaamaan uudella nurmella ja se on vaikuttanut jo heti alkuun oikein hyvälle. Pallo liikkuu ja ainakin takakenttä vaikuttaa kimmoisalta, joten hereillä saa olla kun täydellinen ja maaginen Orava saapuu huomenna joukkeensa kanssa Kiteelle.

Hivenen kyllä jännittää oma valmistautuminen kotipeliin, sillä rutiinit muuttuu melkoisesti, kun Joensuusta käsin ei enää aamuridkuja Ranttiksella käydä tekemässä. Onneksi sentään voi vielä Laaksoa kouluttaa peliohjain kädessä, mutta täytyy myöntää et jos Tono tuota vauhtia kehittyy, niin tiukka kesä on tulossa silläkin saralla.

Huomenna pe 17.5 sarja-avaus Rantakentällä klo 18 KiPa-Jymy ja yli 2000 katsojaa paikalle. Ja pelin jälkeen Kiteenhovissa Kesäkauden avaus klo 21. Tervetuloa!

-Murikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti