maanantai 27. toukokuuta 2013

Historiaa, Viikset ja Katsojaennätys!


Myyry tässä terve..

MM-kisat ja Tamihässäkät ohitettu ja penkkiurheilijoiden päät kääntyvät kohti hiekkatekonurmia! Aloitetaan tämänkertainen tarinointi raottamalla hieman meikäläisen elämäntilannetta ja valottamalla törkyisten viiksien taustoja, jotka joku tarkkasilmäinen on ehkä saattanut katukuvassakin huomata. Elikkä 20v ja ammattina tällä hetkellä pesäpalloilija. Armeijan harmaat selätetty tammikuussa ja opiskelupaikka hakusessa syksylle alustavasti Itäsuomen liikuntaopistolta. KotiKitteeläinen Kunonniemessä kasvatettu. Änärissä kovilla, Fifassa aivan sysi… Muuta shaibaa voi käydä tutkimassa Kiteen Pallon verkkosivuilta! http://www.kipa90.com/etusivu/

 Viikset: Yksinkertaisesti jutun takaa löytyy vaikea kevät ja kauteen valmistautuminen. Tosiaan pienessä nilkkaoperaatiossa piti Kunonniemen paavin Helmikuun lopussa käydä ja vappuna sai sitten juuri parahiksi peliluvat. Toukokuun ajan kärsimysviikset on ollut merkkinä jalan koeajasta ja näillä näkymin saavat luvan lähteä kesäkuun alussa jos näistä nyt pystyy enää luopumaan! Ja miksi juuri kasvatan viiksiä…Hitto vie ei toivoakaan, että tähän kuontaloon ilmestys poskiin untuvaa kummasempaa.

23.5 Koskenkorva.. Ennätyksiä poikineen!

 Laakson Tono avasi kautensa vaatimattomasti 16.lla kärkkärillä ja nousi Poro Laukkasen kanssa ottelukohtaisten kärkkäreiden tilastokärkeen. Suurempi ihmetyksen ääni ottelun jälkeen oli kuitenkin: ”Jukoliste, missä välissä Topi on tuonu 7 juoksua!” skädääm, myös Toivo teki kiteeläistä pesishistoriaa ja nousi yksin ottelukohtaisten tuotujen juoksujen kärkipaikalle! Onnea herroille!!!

Koska tää on nyt miun kirjotus nii mainittakoon jätkien lyhyen hypetyksen jälkeen, että onnistuin katkasemaan oman lyötyjen juoksujen kuivan putken, joka kerkes kasvamaan yli vuoden mittaseksi.. huhhuh! Kaikista näistä päätellen joukkueesta löytyy potentiaalia eli puukot pidettäköön edelleen tukevasti tupessa! Tässä vielä linkkiä toistaiseksi historiallisesta ottelusta. http://www.bittilahde.fi/cgi-bin/tilastot/ottelu2.py?data=24-1-1&id=22508

26.5 Linnala
 Käytiin sitten pyörähtämässä Linnalassa Raahen poikii vastaan. Hieno keli, ok peli, porukkaaki ihan mukavasti oli, ainoo miinuspuoli vaan, että hävittiin se peli ja tuli koettua avausjaksolla hetki, kun niin sanotusti ”tikkari viedään suusta” ja samalla nuorimmat lapset oppi pari uutta sanaa kentänpinnalta..

Tätä juttuahan riittäis vaikka huomiseen, mutta ettei ala puuduttamaan liikaa niin siirrytään Hyntin kysymykseen:
Mitä kiteeläiskatsomossa haluaisin nähdä:
1. Vielä muutaman, jotka sanoo vaimolleen tai ukolleen ”miehän huudan kun oon lipun maksanu” -asenteisen tyypin lisää, koska tunnelmaa ei voi koskaan olla liikaa. 2. KADONNEET KATSOJAT!!!!! Toki katsojamäärät ovat sidonnaisia menestykseen, mutta jos yleisöä alkaa olemaan otteluissa pian alle 1000 hyvälläkin kelillä… Myö pelaajat tarvitaan teitä katsojia Kitteellä ja muuallakin suomessa!

HUOM!!!!!  TO 3o.5 klo 18.oo KiPa-KaMa Kaupungin tarjoama ILMAISOTTELU. Kaikki paikalle ja seuralle uusi katsojaennätys!! (5 320 vanha ennätys)Tai vähintään nyt se 2500 henkee, eiks je!?

Lopuksi haluaisin lähettää terveisiä tuomareille: TSEMPPIÄ! Tällä kaudella on räikeimmissä tapauksissa nähty yhdellä jaksolla käytettävän 2 aikalisää/ joukkue ja eräässä kotarissa yhdellä lyöjällä 5 lyöntiä.…..

Seuraavassa julkaisussa seuraamme mitä Latvalan Masan pinnan alta nostetaan esiin ja pohojalaasena vois samalla näppärästi kuvailla muutamalla sanalla Klamydiaa!!


Nauttikaamme lämmöstä! 
Cum ad optimum - J.Myyryläinen  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti