maanantai 20. toukokuuta 2013

Pintoja pitkin

No niin, tämähän kirjoitushommahan ei koskaan oo ollut mitään helppoa, mutta jotakin kerran pitää laittaa, niin yritetään..

Eli Murikan ilmoille heittämään kysymykseen pitäisi vastailla.
Pelattiin rentoa suomaripesistä Riikosen käskyttämänä, ja välillä oli aina tiukkaa saada pelimiehiä matkaan. Rikke oli rekrynnyt tämän nuoren lahjakkuuden juniorisarjoista mukaan, joka ei ainakaan juttujensa ja itseluottamuksen puutteen takia tullut häviämään pelejä. Aavistuksen nihkeässä Juva-matsissa Muri näpäytti taidolla ja myös hivenen tuurillakin pari pinnaa, ja tulomatkalla sitten voitonhuumassa jutut olivat mukavan lennokkaita. En tarkalleen muista, mistä keskusteltiin tai hiillostettiin, niin Muri sitten laukaisi takaisin, että montas löit? No se ei ollut ihan sen hetkisen asiaan liityen, mutta eipä siinä paljon sillä kertaa vastattavaa ollut.
http://www.bittilahde.fi/cgi-bin/tilastot/ottelu2.py?data=16-8-9&id=11627

Linkki pöytäkirjaan, josta tarkkasilmäiset voivat havaita, että ottelussa oli muitakin tämän päivän huippupesäpalloilun kirkkaimpia tähtiä Murin lisäksi, kuten Hämis, Immo, Nieminen jne.

Murikka oli runoillut omalla vuorollaan menneensä kentälle tuntia ennen treenejä, ja eikä ollut ensimmäinen gladiaattori areenalla, vaikka hyvissä ajoin olikin liikkellä. Itsekin tulin yksiin treeneihin melkein puoli tuntia etuajassa, ja olin viimeisenä paikalla - luulin että onko harjoitusten alkamisaikaa siirretty, mutta onneksi ei kuitenkaan. Huomaa kyllä hyvin joukkueesta, että asioita halutaan tehdä tosissaan ja tekemisestä ollaan innoissaan. Ollaan valmiita käyttämään aikaa, että peli saataisiin toimimaan ja tavoitteisiin pääseminen olisi mahdollista. Pienet loukkaantumiset, sairastelut ja maanpuolustukselliset velvoitteet ovat hankaloittaneet alkukauden koosteen löytämistä, mutta kun kaikki soturit saadaan täyteen valmiuteen, niin tulosta alkaa varmasti tulla.

Ensimmäisessä pelissä Sotkamo näytti, että he ovat hankala vastus, jos vastustaja tekee oman pelinsä hankalaksi - Jymy iskee kyllä tarvittavat juoksut. Tuosta pelistä ei voi kun parantaa. Seuraavaksi vastassa ovat Korvan pojat kotistadikallaan, ja en jaksa millään uskoa, että heidän pistetilinsä kolmella pojolla karttuu.

Seuraavana Runebergin roolin ottava Myyryläinen voisi vaikka kertoa, että mitä haluaisi kiteeläiskatsomossa nähdä?

T: Hynä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti