keskiviikko 8. toukokuuta 2013

"Kulmavääntö meneillään"

Tervehdys kaikille yöeläjille!

kello näyttää 0.54 ja alkaisi olla aika mennä "vaihtoon", mutta tähän aikaan vuodesta se sattuu vaan olemaan niin, että "kulmavääntö" on sitä luokkaa, ettei meinaa ehtiä. Tänäänkin on ollut monella tapaa taas kauden 2013 suuria hetkiä. Paikallilehden välissä on julkaistu suuri luomus eli 20-sivuinen pesisliite ja sitten n. 5 kuukauden tuotos eli uudet nettisivut, joihin ollaan kyllä nyt pirun tyytyväisiä.

Meillä tapahtuu poikkeuksellisen paljon uudistusta yhdelle kaudelle, mutta jotain piristystähän se on elämään keksittävä. Kannattaa tulla vierailemaan Rantakentällä ihan avausmatsista alkaen. Sudenpesässä (anniskelu-alueella) vaikka istumassa "saunanlauteilla" tai ihastelemassa uutta kentän pintaa. Reilu viikko on aikaa hetkeen, jota itse odotan todella paljon. On mahtavaa saada sarja-avaukseen Sotkamon Jymy hallitseva mestari vastaan sekä Kohonen, jota kukaan kiteeläisyleisöstä ei ole unohtanut. Hieno mies kaikin puolin.

Tuli haettua itse vauhtia tähän kauden alkuun Hollanista perheen kanssa ja näki samalla kuninkaan juhlallisuudet, voi sanoa että olipa porukkaa hiukan enemmän kuin Kiteellä asukkaita, mutta mahtava maa ja suosittelen vierailemista. Itse tulee vuosittain käytyä haistelemassa merituulta.

Tähän kauteen itse lataan sitten viimeisenkin pisaran ja teen kaikkeni joukkueen menestyksen eteen niin hyvin kuin vain osaan. Olen tehnyt pitkän mietiskelyn jälkeen päätöksen siirtyä syrjään näistä saappaista ja katsella jotain uutta 1.10 alkaen. Se mitä teen pesäpalloseuratyöntekijän tehtävien jälkeen aika näyttää. Helmikuussa asian ilmoitin seuran päättäville elimille ja joukkueelle. Aika on etsiä seuraankin uutta intoa, ideaa ja energiaa. Olen 20 vuoden aikana päässyt toteuttamaan haaveeni ja olen tosi kiitollinen monille henkilöille. Mutta näistä asioista enemmän kauden jälkeen!

Nyt pirunmoisella tarmolla tekemään kaikkea valmiiksi kauden alkuun mennessä ja huomenna ensimmäisenä huoltopäällikkö Olkkosen kanssa valmistelemaan huoltokamoja Sotkamon harjoituspeliä varten. Mehtimäellä huomenna klo 13 taas laitetaan pallo soimaan.

Kesän aikana kotipelipäivinä elkää ihmetelkö, jos kylällä tulee Teukka peruukkipäässä vastaan erinäisillä kulkuvälineillä ja hauskuuttaa.

Nyt on aika mennä vaihtoon. Kiitos ja näkemiin! Terveisin Tepi ja seuraavan blogin kirjoitteleekin Murikka, joka saa kertoa mistä juontaa lempinimet Murikka/Johtaja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti