lauantai 24. toukokuuta 2014

Kysymyspatteri

Tervehdys pesiskansa ja muutkin hemmot!

Blogivuoro heitettiin meikäläiselle tällä viikolla Hämäläisen Villen suunnalta. Tarkoituksena olisi avata pesiksen ulkopuolista elämää, mutta ei se viime vuodesta ole muuttunut mihinkään. Taustalla pyörii edelleenkin metästystä, kalastusta ja opiskeluelämää tanhuvaaran suunnalla. Välillä pitää myös näyttäytyä kauniimmalle osapuolelle. J

Sen verran avarran pesäpalloilun puolelta, että viime talven harjoituskuviot myllerrettiin uuteen kuosiin. Sovittiin kesällä Latvalan Masan kanssa, että hänestä tulee meikäläisen henk.koht. valmentaja talveksi. Nyt on talvi takana ja tuloksia syntyi, etenkin voimapuolella. Reenaaminen oli helppoa ja entistä mielenkiintoisempaa, kun kuviot vähän muuttuivat. Eiköhän jatkosopparia aleta kirjoittelemaan jo tulevillekin vuosille, vai mitä?

Ettei kirjoitukseni loppuisi tähän, annoin (melkein) vapaat kädet joukkueelle ja käskin heitä kysymään kysymyksiä minulta, joihin sitten parhaani mukaan vastailen. Tässäpä niitä nyt tulee:

Miten hemmottelet tyttöystävääsi? – Kyllä se niihin yksinkertaisiin kuvioihin perustuu. Ei mitään suurta ole tullut vielä järjestettyä. Suhteen alkuaikana tuli hemmoteltua enemmän ja nyt meinaa jäädä liian vähälle.

Jos saisit olla yhden päivän joku muu, kuka olisit ja miksi? – Teemu Selänne. Haluaisin tietää minkälaista on elää NHL-pelaajana ja kunnioitettuna sellaisena.

Luomu vai ei? – Luomu

Paras venepaketti? – Silver Eagle star cabin uisteluvarustuksella!

Jos ostaisit osakkeita, mitä ostaisit ja miksi? – Heleppo. Sellaisia mitkä tekee tulosta! (Syksyllä Atriaa, metällä menee hiillosta)

Nimeä kaksi maailman kauneinta naista? – Eva Longoria ja Megan Fox

Paras jalkapallo muistosi? – Se on siellä ala-asteaikoina, kun pelattiin koulujenvälistä peliä. Tein ratkaisumaalin oikeaan yläkulmaan ja pokkasin pelin päätteeksi lusikan.

Montako vuoden pesäpalloilijatitteliä sinulla on 10 vuoden kuluttua? – En ole selvännäkijä. Aika näyttää.

Jos et pelaisi pesistä, mitä tekisit? – Pelaisin Salibandya.

Mielipiteesi salapoliisidekkari Team-Eskosta? – Tämä juttuhan peräisin joltain pelireissulta, kun tuli heitettyä taas ”hyviä” juttuja. Tarkoittaa sketsisarjaa team-ahmaa, mutta tuli väännettyä jostain salapoliisidekkari Team-Esko.

Jos sinusta tehtäisiin elokuva, kuka olisi näyttelijänä ja miksi? – Elokuvasta pitäisi väkisin vääntää kunnon toimintapläjäys, koska partnerina olisi Jason Statham. Yksinkertaisesti paras.

Metsästys vai kalastus? – Molemmissa on omat viehätyksensä, mutta jos pitää valinta tehdä, niin kalastus vie pienellä erotuksella voiton.

Villen lähettämään haasteeseen saatte myös vastauksen, mutta tämä tapahtuu kirjallisessa muodossa. Haastehan koski karaokebravuuria. – Koskaan en ole karaokea laulanut, eikä itse asiassa pätkän vertaa kiinnostakkaan, joten bravuuria ei ole syntynyt. Ehkä se joskus syntyy tai sitten ei.

Seuraavana vuorossa itse mentori Mauno Latvala. Katsellaan ensi viikolla, mitä Matti on meille keksinyt.



-Topi Hurskainen

1 kommentti:

  1. Hyvin olet talvella treenannut kun näyttää tuo pelikunto olevan hyvässä kuosissa ja kyllä sitä Maria kelpaa kuljettaa ihan näkösälläkin, on vielä sama "harrastus"molemmilla, niin mikä ettei, eikun hyviä pelejä molemmille koko kesälle ja syksyllä on sitten "sadonkorjuun" aika, vai mitä..........
    Rauta Risto

    VastaaPoista