tiistai 12. elokuuta 2014

Murikan blogi ti 12.8

Nyt se hetki koitti, että meikäläinen 'pääsee' kirjoitushommiin. Kertaalleen jo pystyin Rahusen kanssa vuoroa vaihtamaan, jotta sain lisäaikaa miettiä mistä lukijoille kirjoitan.

Aloitin eilen kirjoitusprosessiin valmistautumisen käymällä hieronnassa. Vieläkin tuntuu siltä, että kyynärpää on ahterissa.
Tänään jatkoin henkistä valmistautumista heräämällä vaille yhdeksän, pieni aamupala ja klo kymmenen Hämiksen kanssa pienelle aamujumpalle ajatuksena, että jumppailun jälkeen alkaa kirjoitustyö.

Eipähän mitä. Menin kotiin ja huomasin, että pelikassi oli vielä sunnuntain jäljiltä puolittain avattuna odottamassa eteisessä. Jostain selittämättömästä syystä sain äkillisen katkoksen aivolohkossa ja aloitin siivoamaan. Järjestelin paikkoja, pesin pyykkiä, imuroin, petasin sängyn. 

Kello alkoi lähestymään puoltapäivää ja tämän päivän reenit alkaa klo 14 Rantakentällä, joten ei muuta kun suihkuun ja sen jälkeen lounasruokailun pariin. Ruuan päälle kahvikupillinen ja nyt istunkin jo Rahusen kyydissä matkalla kohti Kiteetä.

Tulevasta torstain paikalliskamppailusta vielä sen verran, että panoksia kamppailuun kyllä jäi. Luultavasti Mehtimäen kotiyleisö koittaa kannustaa siihen malliin, että Iso Jii voittaisi lyöjätilaston. Sitä ei Juhalle ilmaiseksi anneta. Ja laskelmieni mukaan meidän puhtaalla voitolla runkosarjan keskinäiset pisteet menee meille 6-5.

Lisäksi JoMa toimii erinomaisena sparraajana kun valmistaudumme kohtaamaan Kainuun karhun tulevissa puolivälierissä. 

Ja lopuksi haluan onnitella KiPan A-poikia pääsystä mitalipeleihin, hieno juttu pojat!

Ei miula muuta, nyt reenaamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti