maanantai 17. kesäkuuta 2013

Hanskin blogindeerukset

Blogivuoroa pukkaa. Valitettavasti ennaltasuunniteltu videoblogi koki tuottajan puolelta Renny Harlin tyyppisen dilemman, eli ei löytynyt käsikirjoittajaa, leikkaajaa saati sitten pääosanesittäjää. Resurssit ovat rajalliset kuten Venäjän karjalassa, mutta revitään irti se mitä saadaan. Katsotaan jos jatko-osaa Masan aloittamalle suurten kalamiesten näytelmälle saataisiin sitten myöhemmin.

Yritin aloittaa tämän kirjoituksen jo eilen hävityn Kiri pelin jälkeen, mutta tuotos alkoi muistuttaa enemmän varhaiseläkehakemusta kuin blogikirjoitusta niin päätin siirtää kirjoittamisen seuraavaan päivään. Synkkää oli Keski-Suomessa, mutta huomenna on taas uusi mahdollisuus kääntää meidän joukkueen kurssi.

Välipäivää pukkaa siis peleistä ja huomisen jälkeen suurinosa pesäpalloilijoista pääseekin sitten hyvin ansaitulle juhannustauolle. Tänään hiotaan vielä viimeiset kuvioit kuntoon JymyJussit peliä varten ja illalla käydään rentoutumassa Jänisjoen kalaisilla vesillä. Huomenna sitten voitto kotiin ja saunan kautta juhannuksen viettoon.

Kiteen oma Ryan Giggs alias Tuukka Olkkonen laittoi minulle muutaman pahan kyssärin ja vastaillaan niihin nyt seuraavaksi. Tohmajärven perinteiset Potsipäivät järjestetään kesäkuun loppupuolella ja kuntalaisilla on taas mahdollisuus arvailla kuka on kätkeytynyt potsipuvun alle. Oikein arvanneillahan on mahdollisuus voittaa itselleen näppärä kesälemmikki eli sika. Valitettavasti en voi paljastaa olenko minä tai Ville tämän vuoden potsi, koska muuten Tohmajärven kylän asukkaiden jo joulukuusta alkanut kiivas arvuuttelu ratkeaa ennen aikojaan. Jääköön siis arvoitukseksi!



Eikun arvuuttelemaan!


Seuraavakin kysymys koski myös tätä hienoa kotikuntaani ja sen lukuisia kuuluisuuksia. Toki Seppo ja Katri ovat kylämme ehkä tämän hetken valovoimaisimmat persoonat, mutta löytyy meiltä muitakin kuuluisuuksia kuten olymppiavoittaja Siiri "Äitee" Rantanen, jonka hiihtäjäpatsasta voi käydä ihailemassa Tohmajäven Kaurilassa.

Seuraavana blogivuorossa onkin PJ Purmonen ja Tilille heitetääm muutama paha kysymys pureskeltavaksi. Olet ehkä tehokkain urallani vaikuttanut pelinjohtaja palavereiden pidossa, koska pystyt selittämään samaan aikaan 1-tilanteen, 2-tilanteen sekä vastustajan merkin. Kysymys kuuluukin, että kuinka monta ainetta pystyt opettamaan oppilailesi samaan aikaan?

Haluaisin myös tietää kumpi teistä olisi nuoruudessa villimpi sinä vai Härkösen Masa, voi liittää jonkun tarinan?


Jou!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti