maanantai 24. kesäkuuta 2013

Ankkurit pohjaan ja.......

onkimaan. Tällä teemalla on tämä juhannus menty. Jussit on onnellisesti takana ja toivottavasti monen kipalaisen sydän ja mieli rentoutui tuskaisesta alkutaipeleesta huolimatta. 11 Peliä takana ja kukaan meistä ei voi ylpeillä menestyksen varjolla. Itku ei tutusti auta markkinoilla, joten katse on suunnattava tulevaan torstaihin ja vieheet viritettävä sen mukaan.

Kylmä tosiasia on, että tuleva viikko näyttää meidän suunnan. Ankkuri on heitetty ja vieheet tulevaa saalista varten valittu. Pesäpallon, kuten kalamiehenkin, kaikki tekeminen on kiinni itseluottamuksesta. Kun uskoo, pystyy mihin vain. Vai mitä sanotte alla olevan nuoren miehen saaliista.





 
 Uskokaa vaan, kyllä se sieltä tulee!


Hanski heiti pari pahaa kysymystä. Opettamiseen on aina helppo vastata. Kuten kaikki tietävät; ne tekevät, jotka osaavat, ne opettavat, jotka eivät......uskon siis pystyväni opettamaan useita aineita oppilailleni, mutta en yhtä aikaa! Kun aloitin opetusuraani yläkoulun puolella, olivat opetusaineeni: matematiikka, fysiikka, kemia, maantieto, ortodoksinen uskonto, luterilainen uskonto, tekninen työ ja liikunta. Siinä oli tarpeeksi tekmistä yhdelle miehelle. Toinen kysymys koski rakasta ystävääni Härkösen  Mattia. Matin kanssa on monia reissuja ja kokemuksia koettu. Partiossa toiminen oli meillä erityisen rakasta ja monia muistoja on tuolta ajalta. Mutta Hanskin kysymykseen, kumpi oli villimpi......kyllä Masa oli! Kokemusta, taitoa ja tehoa, mitä minä vasta opettelin.

Hanski halusi kuulla jonkin tarinan Masasta ja minusta. Seuraava tarina ei varsinaisesti liity Masaan tai minuun, mutta kosketti meitä molempi syvästi.
Kylän laitamilla asusti paikkakunnalla pidetty lampuri.Eräänä syksynä lampuri sai kutsumattomia vieraita ja joku häiritsi lampaiden yöunia. Niinpä me valpastuneet partiolaiset perustimme omia vapaaehtoisia ryhmiä, jotta lammasparat saisivat nukkua yönsä rauhassa. Onneksi tarina sai onnelisen lopun ja häirinköinti loppui lyhyeen.

Lopuksi pari kysymystä vahvalle härälle eli Hämäläisen Villelle. Mikä saa sinut Ville räjähtämään? Toiseksi haluaisin tietää, miten saat kiharasi näyttämään luonnollisilta?

Annkurit laskettu ja saalista ootellaan......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti